Alles over de bandenwissel.


...
De eerste keer seizoenbanden wisselen?

Winter- en zomerbanden zijn onderdeel van het leasecontract. Auto’s die tussen half oktober en half maart worden afgeleverd zullen standaard worden afgeleverd op winterbanden. Wordt een auto begin oktober of in de 2de helft van maart afgeleverd, dan mag u als berijder richting de dealer aandragen of u al dan niet winterbanden gemonteerd wilt hebben. Dit proces wordt ondersteund door Euromaster en Kwik-Fit.


Rijdt u een tijdelijke leaseauto?

Neem contact op met onze servicedesk via het contactformulier of via 0547 - 284 060. Dan kunnen wij u verder informeren.

...

...
Al eerder banden laten wisselen?

Dan kunt u de bandenwissel laten uit voeren bij de bandenspecialist waar u de winterbanden voor zomerbanden heeft laten wisselen. Om de wachttijd voor u tot een minimum te beperken is het belangrijk tijdig een afspraak te plannen. Houd u de volgende gegevens bij de hand:

  • Kenteken
  • Meldcode (vier cijfers, deze staan vermeld op uw kentekenbewijs/kentekencard)
  • De actuele kilometerstand van de leaseauto

Indien de leaseauto voorzien is van lichtmetalen velgen en slotbouten, verzoeken wij u de bijbehorende sleutel klaar te leggen op de passagiersstoel. Zonder deze sleutel kan de bandenwissel niet worden uitgevoerd.

Klaar om je banden te wisselen?

Plan dan bij één van de drie onderstaande fastfitters uw bandenwissel.