Alles over de ELC tankpas.


...
De tankpas

Indien het brandstofcontract deel uit maakt van uw leasecontract, dan ontvangt u een aantal dagen na aflevering van de auto, een brandstofpas (BP- of Travelcardpas). Met uw BP tankpas kunt u bij alle Argos, BP en Texaco tankstations tanken. Met uw Travelcard tankpas kunt u in Nederland bij elk tankstation tanken, mits deze door Travelcard wordt ondersteund. Let wel, de pas is alleen te gebruiken voor het kenteken welke vermeld staat op de de pas. De aanvraagprocedure duurt gemiddeld 5 werkdagen en de pas en pincode worden gescheiden naar uw privéadres gestuurd. U kunt ook in het buitenland gebruik maken van de brandstofpas. Op www.routex.com kunt u precies bekijken waar u kunt tanken in het buitenland met de brandstofpas.

Belangrijke aandachtspunten:
  • Toets uw kilometerstand in bij iedere tankbeurt.
  • Bij verlies of diefstal neemt u direct contact op met de ELC Servicedesk. ELC is nimmer aansprakelijk voor misbruik van uw verloren of gesloten brandstofpas.
  • Bij inleveren van uw leaseauto retourneert u de brandstofpas aan ELC.

Online tanking declareren

Indien u niet in de gelegenheid bent te tanken bij een tankstation waar u met uw tankpas kunt betalen, dan dient u het bedrag zelf voor te schieten. Wel kunt u het voorgeschoten bedrag declareren, echter heeft u daarvoor wel de originele tankbon voor nodig.

Auto gegevens

Persoonlijke gegevens

Declaratie(s)

Omschrijving Datum Bedrag (in €) Aantal liters Soort brandstof Factuur
Vorige stap
Volgende stap
...