Over European Lease Company

Met meer dan 25 jaar ervaring in de internationale automotive sector behoort de Viscaal Groep tot één van de betrouwbaarste mobiliteitspartners. European Lease Company, opgericht in 2006, is nu al een van de grootste zakelijk mobiliteitspartners van Nederland.

Met name door volumevergroting weet European Lease Company de beste condities voor de klanten te creëren. Met European Lease Company bent u gegarandeerd van een betrouwbaar, flexibel en professioneel wagenpark waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Onze Diensten

Operational Lease

Bij Operational lease ben je als werkgever volledig ontzorgd. Je kunt de focus neerleggen bij de zaak, u heeft geen omkijken meer naar uw wagenpark.

Short Lease

Het flexibel inzetten van uw wagenpark is essentieel, vergroot tijdelijk de capaciteit van uw wagenpark door shortlease. Geen langlopende contracten, maar flexibiliteit

Deelauto

Hoe het werkt: Je huurt een auto voor maximaal € 0,30 per minuut. Daarbij hoef je niet vooraf een pakket te kiezen, je betaalt automatisch de meest gunstige prijs.


Waarom ELC?

Merkonafhankelijk

European Lease Company biedt met haar dienstverlening een oplossing door merkonafhankelijk te acteren. Na de QuickScan kan gezamenlijk bepaald worden welke merken aangeboden worden. Hierbij wordt gekeken naar de doelstelling en de wensen die u aan uw wagenpark verbind.

Meedenkend

European Lease Company volgt nauwlettend de behoefte van de markt en haar klanten. Meedenken betekent bij ons nadenken over een oplossing bij een ander. Hierbij kunt u denken aan het stimuleren van berijders om onder andere auto’s te selecteren die interessant zijn. Dit kan gaan om merksturing, actieauto’s, proactieve sturing in keuze van de leaseauto.

Proactief

U bepaalt zelf in welke mate uw wagenpark proactief wordt beheerd. Dit kan onder andere gaan om kosten besparen, flexibiliteit invoeren, berijders informeren, en een tal van andere facetten. Dit is uiteraard aan u en wordt inzichtelijk gemaakt middels de QuickScan.

Grootschalige eigen inkoop

European Lease Company kent door haar eigen inkoopstrategie een bijzondere positie binnen de Europese markten. Door een intensieve (internationale) samenwerking en grootschalige eigen inkoop van voertuigen zijn wij in staat significante voordelen voor u te realiseren.

Innovatief

European Lease Company is een autonoom groeiende organisatie en kijkt voortdurend naar nieuwe online oplossingen die u kunnen ondersteunen om het wagenpark beter te beheren. Deze innovatieve houding vraagt van uw organisatie ook een actieve houding, middels deze combinatie wordt uw wagenpark optimaal beheerd.

Helder

In de wereld van auto leasen gebeurt veel, ook zaken waar mensen niet iets van begrijpen. European Lease Company is helder en transparant in wat ze doet. De wereld van vandaag de dag vraagt een andere benadering en hier geldt dat transparantie leidt tot begrip en commitment, dit resulteert uiteindelijk weer in een optimale samenwerking.


Over European Lease Company

Met meer dan 25 jaar ervaring in de internationale automotive sector behoort de Viscaal Groep tot één van de betrouwbaarste mobiliteitspartners.

Lees meer
Ons team

Het team van European Lease Company bestaat uit ervaren en enthousiaste werknemers die kwaliteit, snelheid, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. Het is één team dat samenwerkt om de klant altijd en overal van dienst te zijn zodat u altijd gegarandeerd bent van mobiliteit.

Bekijk ons team

Ook een
efficiënter
efficiënter wagenpark ?

Wij laten u graag zien wat European Lease Company voor uw organisatie kan betekenen. Samen bespreken we de mogelijkheden en voorzien we u van geheel vrijblijvend advies..

Plan een afspraak
of bel ons op 0547 - 284 064

Wilt u een afspraak maken voor ruitschade, klik dan op "afspraak maken" om online een afspraak te maken. Wilt u liever telefonisch contact, neem dan contact op met onze ruitschade afdeling.

Afspraak maken

Liever telefonisch contact?

0547 - 820 010

U kunt u schade direct online melden. Heeft u vragen of wilt u geholpen worden bij het online schademelden van uw leaseauto neem dan contact op met onze schadeafdeling.

Schade melden

Liever telefonisch contact?

0547 - 820 012

Wilt u geholpen worden met de ELC pechhulp neemt u dan contact op met onze pechhulp. Zij zijn 24 uur per dag te bereiken op onderstaand nummer.

0547 - 820 013

Heeft u een vraag en heeft u deze niet kunnen vinden op de website, dan horen wij graag van u. Voor alle vragen over uw leaseauto neemt u contact op met onze servicedesk.

Mail ons

Liever telefonisch contact?

0547 - 284 064